Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Posted on February 8 2013

Utilizeaza bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru a curata suprafetele de mult in același mod ca și comerciale non-abrazivi curatare. Bicarbonatul de sodiu este de mare ca un deodorant. Postati o cutie in frigider și congelator pentru a absorbi mirosurile. Pune-o oriunde aveti nevoie de dezodorizarea actiune. L-am folosit in cutii de gunoi, rufe, si chiar fiii mei adidasi super-mirositoare. Bicarbonatul de sodiu face un mare plus in sala de spalatorie, precum și. Bicarbonatul de sodiu este de fapt una dintre cele mai versatile de curatare de pe planeta.

Alte Curatare naturale

Exista destul de cateva optiuni pentru alte curatatorii naturale. S-ar putea fi surprins sa afle ca lucruri cum ar fi ketchup, orez, zat de cafea, si alte ingrediente de bucatarie poate face de fapt, o treaba fantastica la curatenie in casa.

De asemenea, puteti cumpara intotdeauna de curatare disponibile in comert naturale, dar sa fie conștienti de ceea ce aveti nevoie pentru a cauta intr-un produs de curatare verde inainte de a cumpara. Asigurati-va ca pentru a afla mai multe despre cum sa citeasca etichetele de pe produsele sunteti la cumparaturi pentru. Multe dintre aceste produse comerciale folosesc ingrediente naturale pe care le-ar putea avea in casa ta, dar nu toate curatatorii verzi sunt create egal.

Ajutor de curatare subscris poate fi un minunat scurt-cut-o casa curata și organizata - in cazul in care bugetul familiei poate sta costul. Dar ce te faci daca Patrol Premii ocolit ușa ta in acest an?

Ia o lectie de viteza de curatare de la profesioniști! Serviciile de curatenie sunt platite de masterat de arta de curatare rapida, eficienta. Uita-te la curatatorii profesionale la locul de munca: nu pierde timpul, taiat colturi sau moși pe locuri de munca - și ei știu cum sa curatati dreapta rapid, curat.

Pentru a accelera de curatare treburile in casa ta organizat, sa ia un sfat de la caiet lor. incercati aceste sfaturi de la curatatorii profesionale:

Curatarea programa un loc de munca

Aspiratoare profesionale programa fiecare loc de munca, dreapta jos la minut. Nimeni nu angajeaza un serviciu de curatenie, care promite sa ajunga "niște sambata, cand nimic altceva nu se intampla." Ia un sfat de la profesioniști, și a infiintat un program regulat de curatenia saptamanala.

Nu e nimic ca sentimentul de un complet curat in casa, dar nu va ajunge prin curatarea in convulsii și incepe! Argumentele pro nu renunta pana cand treaba se face, și nici tu. Programa de locuri de munca și stick la el pentru a obtine munca efectuata in timp record.

Rochie pentru succes

Aspiratoare profesionale rochie de locuri de munca in haine confortabile, lavabil concepute pentru munca.

Check out pantofii lor de sustinere și kneepads. Ochelari de protectie și manuși de protectie impotriva substantelor chimice, in timp ce un șort de curatare pastreaza unelte si consumabile la indemana.

Curatati prinde-ca-captura poate și imbracaminte tinde sa-l prind! Capat erei de albire-patate jachete și camași de noapte care curg. Retrase din circuitul agricol o "uniforma de curatare", și purtati-l, dreapta jos la pantofi, manusi si ochelari de protectie.

Investeste in instrumente adecvate

Aspiratoare profesionale nu folosesc gadget-uri. Nu vei mai gasi ei toting de specialitate, de unica folosinta instrumente, sau gee-whiz gimcracks hawked pe unele televizor reclama.

Comment on this post